ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1. Επιμεταλλώσεις

Τα περισσότερα μέταλλα έχουν την ιδιότητα να οξειδώνονται (να σκουριάζουν) από τον αέρα, το νερό, διάφορα χημικά καθαριστικά, τη θάλασσα ή το θαλασσινό νερό και άλλα. Για να τα προστατέψουμε από την οξείδωση, ένας πολύ καλός τρόπος είναι η επιμετάλλωση με υλικά που έχουν μεγάλη αντοχή στις αιτίες που προκαλούν τη φθορά τους.

Τα στάδια επιμετάλλωσης δηλαδή επιχάλκωση, επινικέλωση και επιχρωμίωση, είναι η προσκόλληση με ηλεκτρολυτικό τρόπο ώστε να γίνει ένα σώμα με χαλκό, νίκελ, χρώμιο στην επιφάνεια του αντικειμένου, αφού αυτό έχει καθαριστεί από σκουριές, χρώματα, λάδια και άλλα και έχει λειανθεί με τριβεία, ώστε να έχουμε μια πεντακάθαρη και λεία επιφάνεια για την καλύτερη δυνατή επικόλληση.

2. Επιδιορθώσεις

Σε σκουριασμένα εξαρτήματα αφαιρούμε την σκουριά με χημικό τρόπο, χωρίς να αλλοιώνουμε την επιφάνειά τους. Επιδιορθώνουμε τα βαθουλώματα, τα γδαρσίματα και όπου χρειάζεται, τα συγκολλούμε, ώστε να τα επαναφέρουμε στην αρχική τους μορφή. Σε δύσκολες περιπτώσεις και κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους επαγγελματίες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

3. Είδη Επιμετάλλωσης

Η επιμετάλλωση μπορεί να γίνει σε μέταλλα όπως σίδηρος, χαλκός, μπρούντζος, αλουμίνιο και διάφορα κράματα όπως ζάμακ και άλλα. Επίσης μπορούμε, εκτός από χρώμιο, να κάνουμε επιχρύσωση με χρυσό 24Κ, ορειχάλκωση, μαύρο νίκελ, ή επιχάλκωση. ​Μπορούμε να έχουμε γυαλιστερή, ματ ή σατινέ επιφάνεια, ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη. Σε ανοξείδωτο μπορούμε να έχουμε γυαλιστερή, ματ ή σατινέ επιφάνεια ή και επικάλυψη με χρώμιο.